Party verhuur

Party verhuur

Op zoek naar party verhuur? Dan bent u bij de Decoration Factory aan het juiste adres! Wij verhuren attracties, funfood, decoratie, rekwisieten. Eigenlijk alles wat u nodig heeft voor uw feest!

 

Enkele referenties

Er zijn ondenkbaar veel toepassingen : themafeesten, bedrijfsopeningen, productpresentaties, en natuurlijk niet te vergeten standbouw. Uw wensen worden door ons vervaardigd en op iedere gewenste locatie geplaatst.

Projecten, welke een permanente inrichting eisen, maken wij op de locatie zelf. Geheel op maat gemaakt, werken wij dit project tot in het kleinste detail af. Muurschilderingen, wandbetimmeringen en -aankleding, barombouw en meubilair zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden die The Decoration Factory te bieden heeft. Ons motto: U vraagt, wij maken!

Zo hebben wij de laserschietbaan bij Route 66 ( voorheen kartbaan/ funcentre Breda) geheel ontworpen en gebouwd. De wandschilderingen bij Cafe-bar Coconuts te Rotterdam zijn ook van onze hand. Ook de Efteling klopt regelmatig bij ons aan voor specialistische opdrachten. Zo hebben wij in 2008 en 2009 het complete circus Anton Pieck ontworpen en volledig gebouwd. Dat resulteerde in de opdracht om ook de rekwisieten voor de nieuwe parkshow Raveleijn te mogen leveren. U ziet dat u voor speciale interieur en decorbouw projecten bij ons aan het juiste adres bent.

Wilt u meer informatie over onze party verhuur? Neem dan snel contact met ons op!

Party verhuur